Hösten 1999 öppnade vi, Johanna Eliasson och Ulf Karlsson butiken Babyhuset i Varberg. 2011 startades även webbutiken Babyhuset.se som ett komplement till butiken.

Idag är Babyhuset.se en komplett babybutik på nätet som erbjuder allt som barnet och ni som föräldrar behöver under de första åren. Vi har ett brett sortimentet av barnvagnar, bilbarnstolar, sängar, skötbäddar, skötväskor, praktiska nödvändiga och trendiga produkter som ni kan tänkas behöva till ert barn.

Vi jobbar med välkända varumärken, konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och produkter av hög kvalité. Vi är även certifierade av Trygg E-handel för att ni ska känna er trygga när ni handlar hos oss. Med många års erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda mycket god kunskap kring all typ av säkerhet såsom bilbarnsäkerhet, barnvagnar och i hemmet m.m.

Vår butikspersonal i Varberg ger er alltid bästa service när ni besöker oss i butiken. Här har ni möjlighet att se, känna och prova exempelvis bilbarnstolar i er bil på plats. Vår kunniga personal hjälper er att prova ut rätt produkt för just ert behov.

Hos oss får du alltid personlig och snabb service med det lilla extra.

Vi är måna om att DU ska vara en nöjd och glad kund!

Varmt välkommen till oss!

Hälsningar
Ulf med personal

Babyhuset i Varberg AB
Org. Nr: 556578-0128